Црвена звезда у другом колу Лиге шампиона дочекује Новару, Ратко Павличевић и Адела Хелић истичу: Имамо мотива, нема предаје

Одбојкашице Црвене звезде у уторак 20. децембра од 19.00 часова у СЦ „Вождовац“ на Бањици у другом колу Лиге шампиона дочекују Новару из Италије. 

У првом колу елитног такмичења црвено-беле су девојке поражене од екипе из Вакифбанк (3:0) у Истанбулу, а ово је прилика да изабранице Ратка Павличевића победом поправе утисак.

– После Вакибанке играмо са Новаром, то је још једна врхунска екипа. Не би требало трошити речи о њима, имају доста добрих играчица. За нас је ово нови изазов, пробаћемо да скупимо што више искуства са ове утакмице. Надам се да ћемо бити конкуренти и да ћемо моћи да одиграмо добру утакмицу. Искрено се надам да нам мотива неће недостајати јер играмо против тако једне реномиране екипе – истакао је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде. 

Оптимизам је присутан у екипи пред дуел са Италијанкама, а да су у успону форме црвено-беле девојке потврдиле су недавно у првенственом мечу против АС Батајнице. 

– Нема предаје. Знамо ко нам долази у госте, знамо већи број играчица. Надам се да ћемо одржати дисциплину у игри и да ћемо се борити за сваку лопту. Верујем и да ћемо налазити и много боља решења у односу на утакмицу са Вакифбанком. Нема сумње да ћемо пружити максимум, иако знамо да неће бити лако. Желимо да покажемо најбољу одбојку – рекла је Адела Хелић, једна од најбољих играчица Црвене звезде. 

Очекује се да ће трибине на Бањици бити испуњене јер после девет година Црвена звезда игра Лигу шампиона. 

– Први пут после толико година играмо Лигу шампиона на нашем терену. Мотив нам неће недостајати у то сам сигурна – објаснила је Адела Хелић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *