Црвено-бела лига окупила девојчице и дечаке из свих наших школица одбојке

На три терена Завода за спортску медецину одиграно је друго коло „Ред Стар“ лиге. Ради се, иначе о сјајно организованом такмичењу нашег клуба, а деца се на истом окупљају два пута месечно.

Одбојкашки клуб Црвена звезда са успехом ради на осам локација и то у: ОШ „Светозар Марковић“, ОШ „Јанко Веселиновић“, ОШ „Ђура Јакшић“, ОШ „Ђуро Стругар“, СЗШ „Петар Лековић“, затим СЦ „Олимп“, СЦ „Врачар“ и Британској интернационалној школи.     

Резултат није у првом плану већ дружење наших малих одбојкаша и одбојкашица, а данас су се такмичиле екипе: Олимп 1, 2, Врачар 1, Јанко Веселиновић 1,2,3,4, Ђура Јакшић 1,2,3, затим Светозар Марковић 1,2, Лаза Костић 1,2 и Британска школа 1,2,3.

Оно што може да радује све у клубу јесте велики број  талентоване деце, која су Звездин залог за будућност.

– Користимо прилику да деци организујемо утакмице два пута месечно у склопу наше “Ред Стар” лиге. Право учешће имају сва деца од петог до осмог разреда, а игра се по систему шест на шест. Сви чланови ОК Црвена звезда која тренирају у школицама на наших осам локација имају право учешћа. Захваљујем се тренерима на прелепој организацији. Дечији осмеси све говоре – истиче Алма Бешлагић-Добричанин, координатор млађих селекција Црвене звезде.

Преданим радом сви тренери чине максимум како би школице одбојке на свим локацијама функционисале беспрекорно, а свако дете добило оно што заслужује, најбоље услове за рад. Управо је то оно што издваја ОК Црвену звезду од осталих, па не чуди све већи број деце у нашем клубу.

– Надамо се и успешној организацији новогодишњег турнира “Ред Стар” одбојкашке лиге. То ћемо урадити у мало свечаној варијанти уз лепу декорацију и позив свим нашим члановима – закључила је Алма Бешлагић-Добричанин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *