Црвено-беле даме у дербију против Јединства

Последњи меч лигашког дела Суперлиге Србије одиграће Јединство и Црвена звезда. Екипе које претендују на шампионске ловорике одмериће снаге у Старој Пазови у недељу.

Милан Гршић, тренер црвено-белих дама, верује да ће бити утакмица бити квалитетна и занимљива за гледање.

– Ми смо спремни, полако се окупљамо. Оно што је најважније, коначно смо комплетни. Имамо реалну шансу да пружимо добар меч и надамо се и победи. Пазова је самом позицијом на табели показала колико могу ове сзоне. Мислим да све екипе које су у врху су квалитетом близу и не може се са сигурношћу рећи ко ће победити

Гршић се осврнуо на квалитете наредног ривала.

– Њихова екипа је млада, међутим сви улазе у игру и зато је тренерима мало теже да спреме тактику. Надамо се да ће наше искуство пресудити да ћемо се брзо адаптирати на њихову игру.

Дуел Јединства и Црвене звезде за београдски тим нема утицај на пласман на табели.

– Сама победа против њих нама не доноси промену у позицији на табели, међутим, уопште не калкулишемо. Покушаћемо да победимо и уопште не размишљамо о важности меча. Он је за нас једнако важан као и сваки други, иако нама неће донети никакву промену у позиционирању пред плеј оф – закључио је Гршић.

Дуел против Јединства биће и генерална провера Црвене звезде пре финала Купа Србије, а према речима стратега црвено-белих дама бољи тест форме нису могли да пожеле.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *