Crveno-bele dame u reprezentativnim selekcijama

Veliko priznanje stiglo je na adresu našeg kluba. Poziv za reprezentacije, seniorsku i juniorsku, dobilo je sedam odbojkašica Zvezde.

Selektor senioorske reprezentacije Danijele Santareli na pripreme je pozvao 23 igračice. Na spisku je i pet odbojkašica koje su u prethodnoj sezoni nosile dres našeg kluba. To su tehničari Bojana Drča i Mila Đorđević, libero Tijana Milošević i blokeri Božica Marković i Jelena Delić. Deo Stručnog štaba je naš kondicioni trener Vladimir Banković.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, vicešampion Evrope i trećeplasirana sa Olimpijskih igara u Tokiju, igraće u IV Ligi nacija 2022. u Ankari, Braziliji i Kalgariju. Na Finalnom turniru će igrati 8 reprezentacija, a takmičenje počinje od utakmica četvrtfinala. Finalni turnir u konkurenciji odbojkašica odigraće se od 13. do 17. jula u Ankari, u Turskoj.

U reprezentaciji Srbije U21 našle su se još dve igračice našeg kluba: korektor Tara Taubner i primač servisa Nevena Sajić. U nacionalnom timu je i statističar Aleksandar Stanković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.