Juniorke otputovale u Pale na Memorijalni turnir

U organizaciji OK Jahorina ovog vikenda će se održati Memorijalni turnir “Veselinka Slijepčević Obradović” za odbojkašice, na kojem će učestvovati i Crvena zvezda.

U konkurenciji seniorki organizatora turnira, OK Jahorina, šampiona BiH Bimal Jedinstvo iz Brčkog i šampiona Crne Gore Luka Bar takmičiće se i juniorska selekcija OK Crvena zvezda, koju predvodi trener Ognjen Bulić.

Turnir u čast prerano preminule bivše odbojkašice paljanskog kluba otvoriće ekipe Jahorine i Luke Bar u petak od 18.30, dok će u subotu na teren i crveno-bele devojke. U prvom meču subotnjeg programa sastaće se Crvena zvezda i Jahorina od 12 časova, u 14 časova na parket će izaći odbojkašice Bimal Jedistva i Luke Bar, a od 18 časova Crvena zvezda i Bimal Jedinstvo.

U nedelju nas od 10 časova očekuje duel između Luke Bar i Crvene zvezde, a od 12h Jahorina i Bimal Jedistva.

Sve utakmice se igraju u SPC “Peki” i na dva dobijena seta.

Crvenu zvezdu će na turniru predstavljati: Anica Ninčić libero, tehničari Nevena Stojić, Elena Stanković, primači Ana Radovanović, Sanja Perović, Staša Stamenković, Tanja Perić. srednji blokeri Anđela Gnjidić, Andrea Janjić, Petra Junis i korektori Marija Mladenović i Anđela Šojić. Trener: Ognjen Bulić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.