Максимална победа одбојкашица Црвене звезде у Инђији 

Инђија – Црвена звезда 0:3 (21:25,20:25,22:25)

Спортска хала у Инђији. Гледалаца: 100. Судије: Драган Паповић и Дарко Савић.

Инђија: Сорак (10), Барнак (2), Исаиловић (13), Китановић (либеро), lLjubičić (1), И. Андрић (4), Ј.Андрић (2), Компировић, Ивковић (4), Обреновић (6). 

Црвена звезда: Таубнер (18), Ђурђевић (либеро), Живојиновић (11), Ћировић (3), Чанак (12), Стојић (11), Јањић (1), Родић (3).

За нешто више од једног часа игре одбојкашице Црвене звезде у гостима су савладале Инђију максималним резултатом. 

Од првог до последњег поена у сва три сета изабранице Ратка Павличевића држале су конце игре у својим рукама, мада је мало више „драме“ виђено у последњем. 

Инђија је на старту меча повела са 7:3, али уз три везана поена, од тога два расположене Таре Таубнер, Црвена звезда је брзо дошла до 7:6. Успеле су међутим домаће одбојкашице да се „одлепе“ и чак поведу са 15:11, уследио је драгоцен тајм-аут и од тада креће много боља игра изабраница Ратка Павличевића. На 16:12, везале су црвено-беле чак шест поена, а опет је предњачила Таубнер, уз ас сервис Чанак. Преузела је Звезда вођство, али се ни домаће нису предавале. Инђија је успела да изједначи на 19:19, међутим после три поена девојака у црвено-белом јасно је било коме ће припасти први сет. 

Опет су боље отвориле и други сет домаће играчице, повеле са 7:4, ипак  успела је Црвена звезда да се врати и изједначи на 8:8, потом и 11:11. Чанак, Таубнер и Живојиновић донеле су вођство, које није дуго трајало. Права клацкалица виђена је све до 18:18, када је Црвена звезда везала неколико поена и на крају успешно завршила и другу деоницу.

Очекивало се да ће домаће пружити жесток отпор у трећем сету, што се и потврдило. И опет је виђен исти почетак, средина сета и крај. Стигле су домаће играчице на 21:21, опет је Звезда имала више концентрације у финишу. Препустила је само један поен још противнику и решила трећи сет са 25:22.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Тара Таубнер са 18 поена, док је Катарина Чанак завршила меч са 12. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *