Mlađe kategorije na zajedničkim pripremama u Bečeju

Mlađe kategorije OK Crvena zvezda započele su sa radom za sezonu pred nama. Protekle nedelje sa pripremama počele su pionirske, kadetske i juniorske selekcije, koje su od ponedeljka na zajedničkim pripremama u Bečeju.

Nakon uspešnih treninga škola odbojke koji su nastavljeni i tokom jula meseca, mlađe kategorije su započele sa radom na mreži u Ljutice Bogdana 1a. Prvi su počeli juniori i kadeti koje predvodi trener Darko Gorunović. Šampione Srbije i osvajače četiri medalje u protekloj sezoni očekuje i nastup u Drugoj ligi Centar i činiće ekipu Crvena zvezda 2.

U četvrtak su prvi trening odradile i kadetkinje koje će predvoditi Alma Bešlagić Dobričanin. Nova generacija kadetkinja je posle merenja prionula na rad. Ognjen Bulić će u narednoj sezoni voditi generaciju mlađih pionirki i pionirki, kao i juniorki.

Od ponedeljka, 9.avgusta do 16.avgusta Zvezdine mlađe generacije boraviće u Bečeju na zajedničkim pripremama.

– Na pripreme je krenulo 67 devojčica, koje čine žensku mlađu pionirsku, pionirsku, kadetsku i juniorsku selekciju, i 11 momaka, kadeta i juniora trenera Darka Gorunovića. Najbitnije je da su sve devojke i momci zdravi i spremni za rad. Treniraćemo u hali “Đorđe Predin Badža”, imaćemo odlične uslove i jedva čekamo da počnemo sa radom, istakao je trener Ognjen Bulić pred put u Bečej.

Koordinator mlađih selekcija i trener kadetske generacije, Alma Bešlagić Dobričanin, navela je da je plan i program rada u ovom delu pripremnog perioda posvećen fizičkim i tehničkim elementima u igri.

 Imaćemo dva treninga dnevno, uz rad u teretani i relaksaciju na bazenu. Ovaj period priprema je posvećen fizičko-tehničkim elementima. Nakon našeg povratka, druga tura najmlađih selekcija će krenuti za Bečej.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.