Најбољи играч утакмице у Финској, Милан Пепић искрен: Морамо да пробијемо менталну баријеру

Милан Пепић, поново је био најбољи у тиму Црвене звезде, али слаба је то утеха после пораза у Финској. Веома емотивно је доживео МВП меча крај европског пута црвено-белих у Купу ЦЕВ.

– Тешко је било шта рећи после оваквог пораза. Сам по себи није трагичан у смислу да се изгуби утакмица. Али, начин на који смо изгубили у трећем сету где смо имали 10:3, па 15:9, а уз то смо и безброј прилика пропустили да тај трећи сет преломимо, а можда касније и добијемо меч, боли. У четвртом сету опет егал завршница, али и нека несигурност – рекао је Милан Пепић. 

Искрен је коректор Црвене звезде, зна да ће овај пораз оставити трага, али то не значи да се црвено-бели неће потрудити да утисак поправе у домаћем првенству.

-Сама победа би нам донела много на пољу самопоуздања. Што се тиче резултата, ово је ипак европска утакмица, Куп ЦЕВ, да се не лажемо не бисмо освојили ово такмичење, али победа нам је, понављам требала због самопоуздања, да добијемо тешку утакмицу. Морамо да се спремимо за недељу и оно што следи на Бањици. Суботица је незгодна екипа. Гледаћемо да се сложимо до тада и да одиграмо како знамо и умемо и коначно славимо на домаћем терену. Победом би полако почели да враћамо самопоуздање. Да тако кажем да се од тог меча“ „закотрља“ она грудва са врха планине, да једноставно пробијемо ту менталну баријеру и проиграмо. Да покушамо да личимо на себе, јер ово тренутно је антипропаганда одбојке – искрен је Пепић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *