Одбојкаши Црвене звезде поражени од Спартака

Црвена звезда – Спартак 2:3 (27:25,25:17,17:25,17:25,13:15)

СЦ „Вождовац“ на Бањици. Гледалаца: 500. Судија: П.Баланџић и Ђ.Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић (9), Кљајић (1), Станковић (1), Мариновић (16), Д.Николић (25), Скакић (18), Поломац (6), Ристић (либеро), Јовић (либеро), Караско (1), Пепић.

СПАРТАК: Јунгић (16), Лечић (7), Шувачки (1),Павловић (10), Омар (19), Кан (8), Миловић (либеро), Масуловић (3), Вуликић (1), Дулић (1), Тумбас (6).

Пораз у Купу ЦЕВ евидентно је оставио трага на одбојкаше Црвене звезде. И поред сигурне игре у прва два сета пред домаћим навијачима на Бањици, црвено-белима је у наредна три сета попустила концентрација, тако да су „предали“ победу у руке суботичког Спартака.  

Све је изгледало беспрекорно до тог трећег сета, а онда су се грешке низале, што је Спартак искористио. Преломили су гости из Суботице брзо и четврти сет код резултата 7:7, везали су чак пет поена довољно да се „одлепе“ и стекну лепу предност. После много грешака у нападу црвено-бели су изгубили и четврти сет идентичним резултатом.

У петом сету све је ишло у жељеном смеру. Црвена звезда је повела са 6:1 и чинило се тада са су изабраници Игора Жакића надомак победе. Вратили су се у игру Суботичани и при резултату 13:10, везали чак пет поена и стигли до тријумфа на Бањици.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Душан Николић са 25 поена, док је Стефан Скакић меч завршио са 18.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *