Одбојкаши Црвене звезде у узбудљивој завршници славили у Старој Пазови 

Једниство С.П. – Црвена звезда 2:3 (25:23,15:25,16:25,25:18,6:15)

Хала Спортова Стара Пазова. Гледалаца: 100. Судије:Дарко Савић и Ђорђе Стевановић

ЈЕДИНСТВО С.П: Вукелић, Младеновић, Ћук (6), Илинчић (либеро), Пешут (6), Радишић, Ристић, Топаловић, Шкрбић (16), Мицић (19), Лукић (1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА:Околић (14), Кљајић, Станковић (4), Јовић (либеро), Пепић (25), Копривица (8), Мариновић (3), Николић (5), Караско, Скакић (22), Поломац.

У прилично изједначеном првом сету, средином истог Јединство је стекло предност. Иако су црвено-бели успели да дођу на поен разлике 23:22 преко Околића, уследила је боља завршница домаћих одбојкаша за коначних 25:23.

У другом сету пружили су одбојкаши Црвене звезде далеко бољу игру.После изједначења на 10:10, уследила је серија црвено-белих од пет поена. Пресекли су домаћи са једним, да би са још четири поена изабраници тренера Матијашевића увели сет у мирнију завршницу, који је окончан са 15:25.

И четврти сет је без проблема припрао Црвеној звезди, а све је било решено средином истог. Станковић, Скакић, Пепић и Околић, били су изузетно расположени, тако да домаћи бар у том сету нису имали решења за њих.

Требало је само да заврше оно што су започели у трећем сету одбојкаши Црвене звезде, међутим пала је концентрација, што је ривал искористио и увео меч у неизвесну завршницу.

Ипак, пети сет припао је црвено-белима лакше неко што се очекивало,а Пепић је буквално доминирао уз помоћ Мариновића, Околића и Скакића за коначну победу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *