Одбојкашице Црвене звезде сутра (20.00) у СЦ „Вождовац“ играју прво коло квалификација за Лигу шампиона, тренер Ратко Павличевић истиче: Велики изазов, имамо мотив и жељу 

Стартује и дуго чекано најелитније европско такмичење. Одбојкашице Црвене звезде сутра у 20.00 часова у СЦ „Вождовац“ на Бањици у првом колу  квалификација за Лигу шампиона дочекују екипу из Финске, Полки Кусамо. 

Тренер Ратко Павличевић оптимиста је пред почетак најважнијег такмичења, а све играчице су спремне за овај меч.

– Лига шампиона је сама по себи велики изазов, с обзиром да је ово елитно такмиче са најбољим екипама. Играмо квалификације и да бисмо дошли до тих неких бенефита и ситуације да можемо да станемо наспрам великих екипа морамо прво да прођемо ову фазу такмичења. Квалификације су приоритет за нас – објаснио је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде.

У минулих неколико дана имале су одбојкашице Црвене звезде прилику да се путем видео материјала упознају са снагом и квалитетом ривала из Финске.

-Први ривал нам је екипа из Финске, имамо информације о њима. На први погледа, оно што смо видели, ради се о солидној екипи, са којом можемо да играмо, само морамо све оно што се договоримо да спроведемо у дело. За мене је битно да смо ми фокусирани и да будемо на правом нивоу. Морамо да гледамо нашу страну терена, да нам игра буде компактна и на највишем нивоу. Што се тиче комплетне екипе, имамо мотив, жељу. Ово је нови изазов, ново такмичење, идемо корак по корак – рекао је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *