ODLIČNI PRIMAČ SERVISA NOVO POJAČANJE MUŠKOG TIMA

Stefan Skakić za šampionski skok

Pauzu u Superligi Srbije agilna Uprava Crvene zvezde iskoristila je i da pojača muški tim. Zvezda je godinu završila na prvom mestu na tabeli i sa velikim ambicijama ulazi u nastavak sezone.

Najnovije pojačanje Crvene zvezde Stefan Skakić igra na poziciji primača. Istakao je da je do dogovora sa crveno-belima došlo brzo i lako.

– Zvezda je veliki klub i ima velike ambicije ove godine u Prvenstvu. Na meni je da u svakom trenutku dam svoj maksimum i pomognem timu koliko je to moguće. Većinu igrača sam znao od ranije neće mi biti teško da se uklopim. Trenera Žakića znam iz reprezentacije, ali sad ću imati više vremena da se upoznam sa njegovim načinom rad – bio je prvi komentar Skakića.

Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezde, naglasio je da sa pojačanjima tokom pauze u sezoni crveno-beli potvrđuju da im je cilj osvajanje trofeja.

– Trenutno smo u muškoj konkurenciji prvoplasirani imamo dve pobede viška u odnosu na konkurente. Mislim da smo i ovde na pravi način iskoristili prelazni rok. Ukazala nam se prilika da dovedemo igrača poput Stefana koji će nam sigurno dodati kvalitet, energiju, pojačati šampionske ambicije da se na kraju borimo za titulu i da i tu ostvarimo svoj Evropski put o kome pričamo. Možda do početka Lige bude još neko iznenđenje– pomalo zagonetno je završio Rosić.

Prošlog proleća je počelo stvaranje šampionske Crvene zvezde u obe konkurencije. Milan Vujko, član UO, ističe da se polako, ali sigurno kompletira šampionski mozaik

– Drago mi je da svi igrači koji dolaze prepoznaju ne samo istoriju kluba već i budućnost što je veoma bitno. Nadam se da će se Stefan uklopiti u tim. On već poznaje igrače i trenera, pa će uklapanje biti još lakše. Nadam se da će biti kako mu i prezime kaže, da će da skače jako visoko. Neka ti skokovi budu na prvo mesto i bićemo zadovoljni – zaključio je Vujko.

U dosadašnjoj karijeri Skakić je branio boje Partizan, Ribnice, a u Zvezdu stiže iz Poljske. Za crveno-bele debitovaće već u petak protiv Radničkog u 14. kolu Superlige Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.