Одличном игром одбојкашице Црвене звезде славиле у Суботици 

Спартак – Црвена звезда 0:3 (24:26, 22:25, 11:25)

Хала: Дудова шума. Гледалаца: 800. Судије: Божидар Рољ и Јан Оченаш.

СПАРТАК: Павловић (6), Јековић (4),Королија (1), Кочић (15), Матић (6), Баић (1), Шипић (9), Ивковић (либеро).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Матеска (4), Живојиновић (13), Марковић (4), Ћировић, Ђурђевић (либеро), Клегер (20), Чанак (5), Стојић (16), Родић (3).

Само је у првом сету виђено мало више драме, а како је меч одмицао одбојкашице Црвене звезде играле су све боље и заслужено славиле у Дудовој шуми против Спартака из Суботице 3:0.

Домаће одбојкашице имале су сет лопту на 24:23. Ипак, Црвена звезда је са три везана поена (Клегер и Живојиновић)  успела да дође до првог сета.

У другом сету виђена је права „клацкалица“, екипе су се смењивале у вођству све до 18:18. Ипак, успеле су изабранице Ратка Павличевића да вежу три поена и дођу до вођства, ипак нису се предавале ни домаће играчице. Упркос томе што су смањиле предност, Црвена звезда са два поена Јелене Стојић и Клегер стигла до другог сета. 

Трећи је у потпуности припао одбојкашицама Црвене звезде, које су доминирале у сваком сегменту игре. Већ после 11:4 у корист црвено-белих било је јасно коме ће припасти и ова деоница. Успеле су домаће одбојкашице да смање на 9:15, а онда је уследила силовита серија од седам поена.

Већ тада је било јасно да ће Црвена звезда забележити и пету победу у овој години.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Ана Клегер са 20 поена. 

Следећи меч одбојкашице Црвене звезде играју против Железничара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *