Росић: Верујем у овај тим

Никола Росић, спортски директор Црвене звезде уручио је награду најбољој играчици на турниру Анет Барбари Алфон Бенитез из ЖОК Уб, а упркос поразу црвено-белих девојака имао је разлога за задовољство јер је организација турнира била беспрекорна.

– Честитао бих екипи Уба на освојеном првом месту.  Девојке су биле боље, агресивније, више су желеле победу од нас и то је резултат показао. Још је рано, наша права форма тек би требало да дође, иако за нас серија тешких утакмица почиње врло брзо. Само бих желео да схватимо шта нас очекује и да се ментално спремимо,а квалитет свакако имамо. Верујем у свој тим и мислим да ћемо бити најбољи као и прошле године – рекао је Никола Росић, спортски директор Црвене звезде. 

Иако су губиле финални меч, црвено-беле девојке су се трудиле до краја, нису одустајале, што може да радује све у клубу, јер изгубљене лопте за њих нема.

– Управо тако. Желимо ове године да се боримо за сваку лопту, сваки сет и да напредујемо из меча у меч.

Остаје наравно мали жал што домаћи трофеј није остао у Љутице Богдана.

-Прошле године смо били  четврти на овом турниру, сада други, наш је, увек је лепо овде побеђивати и бележити добар резултат. Ипак, има још доста тога да се уклопи, ипак је ово нова екипа. Права форма тек долази, верујем у овај тим – закључио је Росић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *