Trijumf mladih odbojkašica Crvene zvezde u Italiji

Odbojkašice Crvene zvezde, igračice do 13 godina, trijumfovale su na turniru u Italiji. U Paeseu, pored Treviza, održan je turnir “Volley4EU”, u kategoriji U13, kao finalni događaj međunarodnog projekta Erasmusa.

– Na turniru je učestvovalo šest ekipa, igralo se po principu “svako sa svakim”. Crvena zvezda je zabeležila pet pobeda i ubedljivo osvojila 1. mesto – bio je prvi raport Alme Bešlagić Dobričanin, koordinatora mlađih kategorija u OK Crvena zvezda.

Pored OK Crvena Zvezda, na turniru su učestvovale još i ekipe Prevalje iz Slovenije, i italijanski timovi Volley Marca, Volley Piave, Volley Silea i Volley Biadenese.

– U Paeseu smo ispisale istoriju. Prvi put Crvena zvezda je trijumfovala na turniru mlađih kategorija u Italiji u oštroj konkurenciji četiri domaća i jednog slovenačkog kluba. Organizacija je bila odlična, devojčice su imale odlične uslove za trening i takmičenje. Pored uspeha našeg tima značajno je i što su naše mlade odbojkašice imale priliku da se ogledaju sa vršnjakinjama iz Italije i Slovenije, osete atmosferu međunarodnog takmičenja, ali i steknu nova poznanstva – zaključila je Alma Bešlagić Dobričanin.

Ekipu Crvene Zvezde su činile igracice: Nadja Antonovic, kapiten, Una Ivkovic, Una Dobricanin, Sara Pandzic, Sara Sulejmanovic, Nikolina Santrac, Mia Nikolic, Sara Stanojević, Masa Slavkovic, Angela Biskupic, Milica Milutinovic, Masa Vujić, Mia Petrović i Lana Simić. Sa klupe ih je vodila Alma Bešlagić Dobričanin. U crveno-beloj ekspediciji bili su i Ivana Vasić, sekretar kluba, i skaut Srdjan Radovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.