Тријумф младих одбојкашица Црвене звезде у Италији

Одбојкашице Црвене звезде, играчице до 13 година, тријумфовале су на турниру у Италији. У Паесеу, поред Тревиза, одржан је турнир “Volley4EU”, у категорији У13, као финални догађај међународног пројекта Ерасмуса.

На турниру је учествовало шест екипа, играло се по принципу “свако са сваким”. Црвена звезда је забележила пет победа и убедљиво освојила 1. место – био је први рапорт Алме Бешлагић Добричанин, координатора млађих категорија у ОК Црвена звезда.

Поред ОК Црвена Звезда, на турниру су учествовале још и екипе Преваље из Словеније, и италијански тимови Volley Marca, Volley Piave, Volley Silea и Volley Biadenese.

У Паесеу смо исписале историју. Први пут Црвена звезда је тријумфовала на турниру млађих категорија у Италији у оштрој конкуренцији четири домаћа и једног словеначког клуба. Организација је била одлична, девојчице су имале одличне услове за тренинг и такмичење. Поред успеха нашег тима значајно је и што су наше младе одбојкашице имале прилику да се огледају са вршњакињама из Италије и Словеније, осете атмосферу међународног такмичења, али и стекну нова познанства – закључила је Алма Бешлагић Добричанин.

Екипу Црвене Звезде су чиниле играцице: Нађа Антоновиц, капитен, Уна Ивковиц, Уна Добрицанин, Сара Панџиц, Сара Сулејмановиц, Николина Сантрац, Миа Николиц, Сара Станојевић, Маса Славковиц, Ангела Бискупиц, Милица Милутиновиц, Маса Вујић, Миа Петровић и Лана Симић. Са клупе их је водила Алма Бешлагић Добричанин. У црвено-белој експедицији били су и Ивана Васић, секретар клуба, и скаут Срђан Радовановић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *