Доминантна победа одбојкашица Црвене звезде

АС Батајница – Црвена звезда 0:3 (13:25,10:25,16:25)

СРЦ Пинки Земун. Гледалаца: 60. Судије: Владимир Стојанац и Јан Оченаш.

АС БАТАЈНИЦА: Арсић (6), Васиљевић, Мијачевић (8), Милорадовић, Лихтлер, Станковић (7), Николић (2), Јовановић, Бојанић, Јањић (4), Симеуновић (либеро).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер (7), Ђурђевић (либеро), Матеска (11), Марковић (11), Ћировић (1), Сајић (1), Врцељ, Клегер (5), Чанак (8), Стојић (16), Јањић, Жигић (либеро). 

За мање од једног часа изабранице Ратка Павличевића савладале су у Земуну, АС Батајницу максималним резултатом.

Почетак утакмице протекао је у изједначеној игри, али само до 5:5, онда је уследила серија од четири поена Црвене звезде, док је домаћи тим освојио једна. На 6:9, Звезда је кренула у праву офанзиву и брзо освојила још седам поена. Доминирале су Стојић, Клегер и млада Матсека. Тренер Ратко Павличевић одлучио је да на овој утакмици пружи шансу неким млађим играчицама, а оне су му вратиле одличном игром.Све до краја првог сета црвено-беле су држале конце игре у својим рукама, а последња два поена донела је нашем тиму управо млада Симона Матеска.

Други сет црвено-беле су још лакше добиле, да би у трећем само потврдиле квалитет и доминацију.Истина у последњем сету АС је пружио и најјачи отпор, али није то било довољно да се угрози победа црвено-белих. 

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Јелена Стојић са 16 поена. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *