Убедљива победа одбојкашица у Обреновцу

ТЕНТ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (19:25,16:25,11:25)

ЈП СКЦ Обреновац. Гледалаца: 400. Судије: Дејан Рогић, Зоран Радовановић.

ТЕНТ: Петровић, Сушић (1), Кричковић, Цветковић (7), Куртагић (1), Малешевић (7), Мијатовић (10), ЦД Наташа (1), ЦД Нађа, Јарамазовић (6), Гочанин (либеро), Видачић (2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Живојиновић (11), Денисова (10), Марковић (9), Ћировић (2),Чанак (5), Хелић (14), Ђурђевић (либеро).

Без већих проблема,одбојкашице Црвене звезде победиле  су ТЕНТ у Обреновцу максималним резултатима. Нешто јачи отпор домаће одбојкашице пружиле у првом сету, алу то није било довољно да угрозе сигурно вођство црвено-белих девојака.

У другом сету Црвена звезда је повела са 4:1, успеле су одбојкашице ТЕНТ-а да смање на 9:11, а онда је уследила серија од пет поена црвено-белих. Ана Живојиновић и Адела Хелић, предводиле су Црвену звезду до убедљиво освојеног другог сета. После три везана поена на 13:19, а потом и на 15:22 јасно је било да ће одбојкашице Црвене звезде сигурном игром решити и дуру деоницу у своју корист.

Најбољу игру изабранице Ратка Павличевића пружиле су у трећем сету.  

Повеле су одбојкашице ТЕНТ-а са 2:0, али то је било све, јер су конце игре преузеле црвено-беле девојке. Брзо је наш тим дошао до 11:17, а онда је уследила страшна серија. Везала је Црвена звезда чак осам поена и рутински привела меч крају.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Адела Хелић са 14 поена, док је Ана Живојиновић на крају имала 11.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *