Жакић: Знамо да можемо више него што пружамо

Игор Жакић, тренер Црвене зврезде после победе против екипе Саво Волеј имао је разлога за задовољство јер су његови изабраници славилои у тешком мечу и то после два пораза у купу и првенству. 

– Види се да долазимо из два тешка пораза, нарочито се то односи на овај из Купа Србије. Сада је дошао овај тежак изазов, европска утакмица која има притисак. У у сваком случају Саво се показао као добар тим, мало греше, играју страшно дисциплиновану одбојку, са пуно ниских и брзих лопти на које ми нисмо навикли. Успевали смо некако да се изборимо у прва два сета, али је после био евидентан недостатак самопоздања када је требало да завршимо меч. Надам се да ћемо делованти смоуверено као на почетку сезоне.Знамо да можемо више него што пружамо. Дефинитивно је ситација таква да морамо да се психолошки извучемо из целе ове приче. Верујем да ћемо уз помоћ ове победе у томе и успети – објаснио је Жакић. 

Тимо Толванен, тренер екипе Саво Волеј није био разочаран упркос поразу:

– Мислим да је била тешка борба, наш противник је физички изузетно снажан, али сам срећан како се мој тим борио у сваком тренутку, па чак и кад смо губили са 2:0. Мислим да је овај резултат на крају и најреалнији, Звезда ће доћи са два бода у Финску, а ми носимо кући један – рекао је Тимо Толванен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *