Живојиновић: Дођите, подржите нас, значе нам пуне трибине 

Ана Живојиновић, капитен Црвене звезде верује да ће екипа наставити победоносни низ и у најквалитетнијем европском такмичењу. Већина девојака има искуства на међународној сцени, тако да их трема неће спутати. 

– Нова сезона, нови изазови. Квалификације за Лигу шампиона су велики подстицај не само за екипу, већ за цео клуб. Идемо утакмицу по утакмицу, Финкиње сигурно имају квалитет кад се налазе у овом такмичењу. Опет, све је некако до наше игре, ако ми оставимо срце на терену и дамо максимум, резултат ће доћи. Видећемо, сутра када будемо одмериле снаге са њима каква је ситуација. Надам се да ће бити добра утакмица и да ћемо показати квалитет – рекла је Ана Живојиновић, капитен ОК Црвена звзеда. 

Верује једна од најбољих одбојкашица Црвене звезде да ће баш као и минуле сезоне, екипа имати велику подршку са трибина, а улаз на утакмицу са Финкињама је слободан.

-Навијачи су увек добродошли, јер су нам дају ветар у леђа у овако важним утакмицама. И прошле године смо имали њихову подршку. Нама би највише пријало да дођу у што већем броју, не само на сутрашњој утакмици већ и на све нареде – закључила је Ана Живојиновић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *