Звездина школа одбојке од 1.септембра на седам локација

Одбојкашке клупе пуне Звездиних ђака од првог дана септембра спремне су да на седам локација угосте нове полазнике. Пронађите која вам је од наших седам локација најближа, најдража или изаберите термин који вам одговара.

Важан сегмент у систему функционисања ОК Црвена звезда јесте школа одбојке и велика пажња посвећена је првим корацима будућих асова. У мају и јуну смо организовали показне тренинге, а током јула бесплатну школу одбојке у сали СД Црвена звезда. Време је да наставимо заједно да стварамо нове асове.

Звездина школа одбојке, намењена дечацима и девојчицама узраста од 7 година, од 1.септембра организоваће се на следећим локацијама: у сали СД Црвена звезда (Љутице Богдана 1а), СЦ “Мирко Сандић” (Сјеничка 1), СЦ “Олимп-Звездара (Вјекослава Ковача 11), ОШ “Светозар Марковић” (Хаџи Милентијева 70), ОШ “Лаза Костић” (Милентија Поповића 72), ОШ “Јанко Веселиновић” (Умчарска 2) и ОШ “Војвода Мишић” (Др Милутина Ивковића 4).

Све додатне информације можете добити на број +381113672439, мејл ivana.zvezda@gmail.com и код координатора млађих селекција Алме Бешлагић Добричанин на број телефона +381603002609. Пре доласка позовите и распитајте се да ли има слободних места за упис.

Dobro došli!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *