Zvezdina škola odbojke od 1.septembra na sedam lokacija

Odbojkaške klupe pune Zvezdinih đaka od prvog dana septembra spremne su da na sedam lokacija ugoste nove polaznike. Pronađite koja vam je od naših sedam lokacija najbliža, najdraža ili izaberite termin koji vam odgovara.

Važan segment u sistemu funkcionisanja OK Crvena zvezda jeste škola odbojke i velika pažnja posvećena je prvim koracima budućih asova. U maju i junu smo organizovali pokazne treninge, a tokom jula besplatnu školu odbojke u sali SD Crvena zvezda. Vreme je da nastavimo zajedno da stvaramo nove asove.

Zvezdina škola odbojke, namenjena dečacima i devojčicama uzrasta od 7 godina, od 1.septembra organizovaće se na sledećim lokacijama: u sali SD Crvena zvezda (Ljutice Bogdana 1a), SC “Mirko Sandić” (Sjenička 1), SC “Olimp-Zvezdara (Vjekoslava Kovača 11), OŠ “Svetozar Marković” (Hadži Milentijeva 70), OŠ “Laza Kostić” (Milentija Popovića 72), OŠ “Janko Veselinović” (Umčarska 2) i OŠ “Vojvoda Mišić” (Dr Milutina Ivkovića 4).

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj +381113672439, mejl ivana.czvezda@gmail.com i kod koordinatora mlađih selekcija Alme Bešlagić Dobričanin na broj telefona +381603002609. Pre dolaska pozovite i raspitajte se da li ima slobodnih mesta za upis.

Dobro došli!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.