Обе сениорске селекције су се пласирале у плеј-оф Банка Поштанска штедионица Суперлиге и избориле учешће у европским такмичењима следеће сезоне.

Девојке већ 26.03. дочекују првог противника екипу Уба, док момци дочекују Таково 27.03.

Тим поводом смо у понедељак 25.03. одржали конференцију за новинаре на којој су нам се обратили председник УО ОК Црвена Звезда Драган Килибарда, генерални директор ОК Црвена Звезда Никола Росић, главни тренери мушке и женске селекције Ивица Јевтић и Милан Гршић, као и капитени Јелена Стојић и Никола Петровић.

Председник управног одбора је изразио задовољство испуњењем циљева зацртаних пред почетак сезоне, али и најавио борбу за обе титуле у предстојећој завршници такмичења.

Генерални директор Никола Росић је истакао успех да је ОК Црвена Звезда једини одбојкапки клуб који ће имати и мушку и женску селекцију у европским такмичењима.

Ивица Јевтић, главни тренер мушког тима ОК Црвена Звезда се осврнуо на почетак лиге и слабије резултате у том периоду, раст форме и сјајан завршетак такмичења као и улогу апослутног фаворита у предстојећем двомечу са Таковом.

Главни трнер женског тима, Милан Гршић је прокоментарисао тежак и згуснут распоред који су девојке имале током сезоне и изразио оптимизам у предстојећем дербију плеј-офа против Уба.

Капитени су показали оптимизам и веру у своје екипе пред прве утакмице, обе селекције у своје противнике у плеј-офу већ у два наврата победиле у току регуларног дела Суперлиге.

Цео снимак конференције можете погледати на нашем Youtube каналу.

 

март 26th, 2024