НАШИ СПОНЗОРИ

ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈЕ ДОПРИНОСЕ НАШИМ УСПЕСИМА

МТС

МТС је српски бренд компаније Телеком Србија под којим ради на тржишту телекомуникација. Поред српског тржишта, преко зависних привредних друштава, компанија је као мобилни оператор присутна и у непосредном окружењу, у Босни и Херцеговини и Црној Гори.

БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА

Поштанска штедионица је једна од највећих банака у Србији. Основана је 1921. године са седиштем Београду. Од априла 2022. једина је банка која послује на српском тржишту у већинском власништву Владе Републике Србије.

KBV DATACOM

KBV Datacom д.о.о. је основан у Београду 2011. године. Тим потврђених професионалаца на пољу телекомуникација, са богатим знањем и искуством, за кратко време је стекао значајне референце на пословима са водећим телекомуникационим оператерима у Србији.

ELEKTRO MANJAČA

Компанија ELEKTRO MANJAČA се налази у Београду и већ више од 12 година су једна од водећих фирми у електроинсталатерској грани. Најзаступљенији су у постављању електроинсталација, расвете, нисконапонских и громобранских инсталација, али такође изводе и радове на системима „паметних кућа“.

BEOMARKET

Компанија BEOMARKET основана је 1993. године.
Компанија се превасходно бави изградњом репрезентативних стамбених објеката на територији Врачара и у његовој непосредној околини.

LOGO

Компанија LOGO настала је 1990. године и налази се међу лидерима у информационо комуникационим технологијама у региону. Њихова иновативна решења се користе у ИКТ системима у секторима телекомуникација, енергетике, правосуђа, банкарства, образовања, здравства…

ARDU SPORT

Компанија ARDU SPORT настала је 2005. године. Данас су једна од водећих фирми у Србији у производњи спортске опреме. Успешно послују са бројним клубовима на простору бивше Југославије као и са многобројним иностраним клубовима.

ПРИЈАТЕЉИ КЛУБА

DOTO
Integraltechnic logo

ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ О СПОНЗОРСТВУ КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ КОНТАКТ СТРАНИЦЕ