ФОНДАЦИЈА ЗА РАЗВОЈ ОК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ДОНИРАЈ

ФАНТАСТИЧНИ УСПЕХ ЈУНИОРКИ, КАДЕТКИЊА И ПИОНИРКИ НА УСКРШЊЕМ ТУРНИРУ У АНКОНИ

Велики успех оствариле су пионирке, кадеткиње и јуниорке Црвене звезде, на Ускршњем међународном турниру у Анкони. У конкуренцији 112 екипа из скоро свих земаља Европе и Америке, међу којима је било и неколико репрезентативних селекција и чак 1600 младих одбојкашица, три медаље завршиле су у рукама девојчица у црвено-белим дресовима.

Јуниорке Црвене звезде у финалу су свладале домаћу екипу Мондиал са 2:0, пионирке су биле боље Трента 2:1, док је кадеткињама припала сребрна медаља после дуела са екипом Загреба (1:2).

Младе одбојкашице Црвене звезде до фантастичног успеха на Ускршњем турниру у италијанском граду Анкони предводили су тренери: Ђина Марић, Василије Радовановић, Срђан Радовановић, Дарко Панџић и Алма Бешлагић – Добричанин.

Колико је турнир био напоран, довољно говори и то да је у свакој групи било од 30 до 40 тимова, а играло се три дана. Црвена звезда је у Италију дошла са 50 играчица, а на позив Истер волеј клуба, који је желео баш наш клуб на турниру са  традицијом дугом 29 година.

Јуниорке Црвене звезде биле су толико доминанте да су до финала стигле без изгубљеног сета, што довољно говори колико се добро ради у Црвеној звезди.

Иначе, наш клуб је имало „ватрену“ подршку са трибина у Анкони и то од родитеља младих одбојкашица, који су били и од велике помоћи тренерима.

После свега приказаног у Анкони, нема сумње да је пред ОК Црвена звезда лепа будућност.

  • ТУРНИР ЗВЕЗДИНЕ ЗВЕЗДИЦЕ

ТУРНИР ЗВЕЗДИНЕ ЗВЕЗДИЦЕ

У суботу 01.06. од 9 часова у хали СД Црвена Звезда, Љутице Богдана 1а, почиње традиционални турнир за најмлађе "Звездине

КАДЕТИ ТРЕЋИ У СРБИЈИ

Протеклог викенда наши кадети и кадеткиње су учествовали на завршним турнирима Првенства Србије за кадете. Наши момци су трећи у

2023-09-12T14:48:53+00:00
Go to Top