Звездини џудисти владари Суперлиге Србије
Џудисти Црвене звезде апсолутни су владари Суперлиге Србије, елитног домаћег клупског такмичења. У великом финалу савладали су одличан тим Кинезиса из Ниша 4:1 у до последњег места испуњеним Шумицама, одбранили су трофеј и тиме јасно ставили до знања зашто су неприкосновени, како на домаћој тако и на међународној спортској сцени.

Екипа у саставу Страхиња Бунчић, Вукашин Гачић, Матеја Стошић, Филип Јовановић, Бајсангур Багајев, Василије Грујичић, Ђорђе Миланов, Андреy дел Россо Пироло, Јован Нишкановић, Марко Сарић, Огњен Ђуришић, капитен Бојан Дошен предвођени тренерима Владимиром Јовичићем, Николом Николићем, Давидом Радуловићем и Немањом Николићем не само да су одбранили трофеј већ су и на најбољи начин најавили велики догађај у Штарк Арени, Лигу шампиона на којој ће јуришати на освајање златне медаље и јединог трофеја који црвено белима недостаје у богатој клупској ризници у Љутице Богдана.
Владимир Јовичић и ове године непогрешиво је водио црвено беле на путу до златне медаље.
-Задовољни смо учешћем екипе у целини, нарочито у финалу јер се види да су сви били у фокусу. Ово такмичење је тешко за нашу екипу, јер сви очекују од нас прво место. Из тог разлога ово тријумф више за Звезду, јер смо успели да победимо и потврдимо квалитет. Баш зато што сви желе да нас победе они немају шта да изгубе, а за нас је све сем првог места неуспех. Честитао бих мојим момцима на стварном залагању јуче и данас, а данас нарочито- истакао је Владимир Јовичић, шеф стручног штаба ЏК Црвена звезда.

26.11.2023.